Od srčanog udara preminula 42-godišnja glumica Maja Petrin

Kazališna i televizijska glumica Maja Petrin umrla je u 42. godini, piše Story. Vijest o glumičinoj smrti prenio je i portal teatar.hr. Uzrok smrti navodno je srčani udar. Da podsjetimo, glumica je prije pet godina doživjela srčani udar, a kako je sama izjavljivala za domaće medije, nije mogla vjerovati da joj se to događa. No, tada je prošla kroz procese rehabilitacije i osjećala se snažnije nego prije. Nažalost, nije uspjela.

majapetrin-05032014-625yt

Maja Petrin rođena je 3. srpnja 1972. u Zagrebu, a 1993. godine upisala je glumu na ADU. Ostvarila je uloge u brojnim kazalištima, Histrionima, Kerempuhu, HNK te Maloj sceni. Godine 2000. postala je članicom ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka. Usto, gradila je i televizijsku emisiju u filmu “Zvjezdana prašina” te serijama “Obiteljska stvar”, “Susreti nezgodne vrste”, “Naša kućica, naša slobodica”, “Villa Maria”, “Zabranjena ljubav”, “Ponos Ratkajevih”, “Zakon ljubavi”, “Hitna 94”, “Pod sretnom zvijezdom”, “Stipe u gostima”. Iza sebe je ostavila 17-godišnju kćer Petru te ožalošćenu obitelj i prijatelje.

„Draga Majo, ne znamo kako to reći. Ne mogu. Sjećaš li se kako smo pričali o ljubavima, prošlim i budućim. O hrani. Kako smo se svađali. I mirili obavezno. Kako smo se smijali životu, ljudima, nespretno napisanim scenama. Kako smo zbog istih stvari plakali. Hvala ti što si bila tu. Moja prva kolegica u nepoznatom, velikom gradu. Hvala ti što si bila tako tanana, lijepa, osjećajna. Što smo bar taj jedan mali komadić ovog blesavog Svemira prošli skupa. Hvala ti. Volim te. Ne mogu reći…“, napisao je glumac Vladimir Tintor, koji je s Majom Petrin u seriji „Zabranjena ljubav“ glumio bračni par, a najbolji prijatelji bili su i u privatnom životu.