Od danas je u prodaji novi studijski album Vladimira Kočiša Zeca

Foto: Croatia Records

Od danas je u prodaji novi studijski album Vladimira Kočiša Zeca “Tako je to kada se voli”. Ovo je petnaesti studijski album legendarnog glazbenika nazvan prema jednoj od deset pjesama koliko ih sadrži.

“Pjesme na ovom CD-u su ljubavne i svaka pjesma je priča o jednoj ljubavi. Kada poslušate cijeli album shvatiti ćete kako je to kada se voli”, objasnio je Zec.

Na albumu se nalazi i jedna tamburaška pjesma “Dan za danom” nastala u suradnji s Rockoko orkestrom. Iako je stilski različita od ostalih, ova se pjesma našla na albumu zbog lijepe melodije i stihova autora Bobana Dževerdanovića.

Osim ove pjesme, Vladimir Kočiš Zec autor je glazbe svih pjesama na albumu, a stihove uz njega potpisuju veliki hrvatski autori Miroslav Rus, Željko Pavičić, Stevo Cvikić i Leonardo Baksa Čeči. Glazbeni producenti pjesama na albumu su Dragutin Smokrović Smokva, Ivica Murat te Tihomir Ivanetić. Likovno oblikovanje albuma potpisuje Vladimir Resner. Novi album Vladimira Kočiša Zeca najavio je aktualni singl “Dolazim ti”, a pjesma prepoznatljivog rukopisa brzo je osvojila publiku.

Vladimira Kočiša Zeca javnost je upoznala kao jednog od članova najpopularnije pop grupe Novi fosili, a još od 1991. godine Zec uspješno gradi i svoju solo karijeru. Njegovi hitovi “Gospodine generale”, “Malena”, “Ispod marelice”, “Usne boje Venere” i danas su česti odabir radijskih urednika.

Prije tri godine, proslavio je 40 godina svoje uspješne karijere i 15 godina samostalnog kantautorskog rada slavljeničkim koncertom u zagrebačkoj Tvornici, a iduće godine zajedno s preostalim članovima nekadašnjih Novih fosila, Sanjom Doležal i Marinkom Colnagom priprema veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Album “Tako je to kada se voli” od danas možete naći na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu po sniženoj cijeni od 9,60 eura povodom blagdanskih popusta.