OD 1. LIPNJA: Najveći svjetski avioprijevoznik uvodi dnevne letove iz Hrvatske za Dubai

Emirates
Foto: Press

Tvrtka Emirates, najveći svjetski avioprijevoznik, od 1. lipnja uvodi dnevne letove iz Hrvatske u Dubai.

Početna cijena je od 399 eura, vize za hrvatske državljane nisu potrebne, putnike će prevoziti zrakoplov Boeing 777-300 tvrtke Emirates, a na raspolaganju će im biti prvorazredna ponuda kabinskih usluga na putu prema Bliskome istoku.

Na hrvatskome tržištu tvrtka Emirates prisutna je od 2003. godine. Novi let za Dubai omogućit će putnicima iz Hrvatske i susjednih zemalja putovanje u energični grad modernim, širokotrupnim zrakoplovima koje simbolizira udobnost i stil.

Putnicima koji putuju preko Dubaija omogućeno je i jednostavno povezivanje s više od 80 svjetskih destinacija. Do gradova kao što su Šangaj, Peking, Bangkok, Kuala Lumpur ili Sydney, Melbourne te država poput Maldiva, Sejšela i Šri Lanke može se doći za manje od četiri sata tranzitnoga vremena zahvaljujući najsuvremenijim terminalima Emiratesa u međunarodnoj zračnoj luci u Dubaiju.

Nova ruta potaknut će i dolazak turista s područja Bliskoga istoka te regije Azije Pacifik u kojima Emirates djeluje na 45 destinacija.

Očekuje da će dnevni letovi dovesti do povećane potražnje poslovnih putnika i turista iz istočnoazijskih država poput Južne Koreje, Japana, Tajvana, Singapura i Australije.