Obitelji hrabre Ene Šarac prijeti ovrha, ne mogu platiti račun za operaciju

Na Facebook grupi “Pomoć maloj Osječanki Eni Šarac” objavljeno je kako je na adresu obitelji Šarac stigla još jedna “čestitka”.

ena-sarac-630

Pismo nije donijelo nikakve dobre vijesti već je došlo u obliku računa kojim belgijska bolnica potražuje 7.727 Eura duga kojeg je potrebno platiti do 15. rujna 2013. godine, piše portal Osijek031.

U suprotnom prije ovrhom, budući da je riječ o trećoj, ujedno i posljednjoj opomeni.

Dugotrajno postoperativno liječenje i rehabilitacija su iziskivali puno veće troškove od očekivanih te obitelj Šarac nema sredstava za podmirenje duga.

Humanitarna udruga “Od mene za tebe” i ŠPU Feniks odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći Eni Šarac.

“U akciju se možete uključiti donacijom na žiro račun HR 6223400091 – 110585190 ili pozivom na humanitarni telefon 060 – 800 – 335 (3,75 fiksni, mobiteli 5,05, uračunat PDV). Uskoro će biti postavljeni i štandovi za prikupljanje pomoći, a o lokacijama ćete biti naknadno obaviješteni.

Još jedanput pozivamo sve pravne i fizičke osobe da se uključe u akciju, a sve dodatne informacije možete dobiti na mob. 091 941 8502 (Zoran Lacković).

Popis donatora bit će objavljen nakon zaključenja akcije. Unaprijed zahvaljujemo i molimo sve koji žele pomoći da proslijede objavu svojim prijateljima, a isto tako svi oni koji žele organizirati neki događaj za prikupljanje donacije slobodno neka se obrate na gore navedeni broj mobitela”, stoji na na Facebook stranici udruge “Od mene za tebe”.

Komentari