NOVO IME NA ESTRADI: Alen Vlahović pokazao zavidnu muskulaturu na dubrovačkim plažama

Alen Vlahović
Foto: Instagram / Alen Vlahović

Alen Vlahović pravo je osvježenje na našoj glazbenoj sceni, a još od prve pojave na RTL-ovim zvijezdama članice žirija Andrea Andrassy i Nina Badrić prokomentirale su njegov izgled i muskulaturu.

Ljetni odmor proveo je na dubrovačkoj rivijeri, a njegove atraktivne slike sa dubrovačkih plaža zasigurno mnoge obožavateljice neće ostaviti ravnodušnima.

Alen Vlahović
Foto: Instagram / Alen Vlahović

Naime 26-godišnji pjevač samom svojom pojavom mnoge ženske poglede, a odličnu muskulaturu može zahvaliti aktivnim bavljenjem rukometom i fitnessom. Glazba ga prati kroz cijeli život i uz sve to što radi uspijeva je staviti u sam vrh svojih prioriteta.

Glazbu i zabavu pregazio je koronavirus koji je zauzeo cijeli medijski prostor, ljudi su željni pozitivnijih stvari koje će ima dati snagu da prebrode ovu tešku godinu-prokomentirao je mladi pjevač

“Ova godina stvarno je teška za sve glazbenike i cijelu glazbenu industriju. Naime cijela ova pandemija bacila je glazbu sa strane, a svi znamo koliko je oba bitna i koliko glazba i zabava podižu raspoloženje. Ja sam tek na početku i moram naglasiti da je mladima glazbenicima izuzetno teško u ovim uvjetima kada su nam onemogućeni nastupi uopće doći na scenu. Mislim da je sav medijski prostor zauzela corona, ali savjetujem svima da se okrenu glazbi i podrže naše glazbenike, jer na kraju oni su ti koji će vam vratiti osmjeh na lice kada sve ovo prođe. Glazba je najbolja utjeha i najbolji lijek za sve probleme. Žalosti me ‘hejtanje’ na društvenim mrežama i mišljenje da glazbenici u Hrvatskoj ništa ne rade i lagodno žive. Mnoge kolege su radile prije i odricale svega za glazbu, ja sam završio fakultet i uz bavljenje glazbom i radim. Fale nam svima nastupi, fali nam publika i moram priznati da u ovo vrijeme dosta aktivno radim na novim pjesmama i čekam onaj start kada ćemo moći svi uživo zajedno zapjevati i dobro se provesti. Spremam dosta toga novog, producent i ja smo se povukli u studio i u to doba corone stvaramo i radimo na nekoliko različitih projekata”, izjavio je Alen Vlahović.

Alen Vlahović
Foto: Instagram / Alen Vlahović

Ovo ljeto Alen je istražio ljepote dubrovačke rivijere.

“Obišao sam sve plaze u Dubrovniku i okolici – Konavle, Pasjača, Lapad, Ston… Posjetio sam i Pelješac. Za kraj ljeta možda još odem na nekoliko dana do Istre, ali ovisi kakva će situacija biti sa virusom”, kaže Alen te napominje da voli tihe i mirne uvale s malim brojem ljudi.

Na svoj Instagram postavio je predivne fotografije Dubrovnika i dubrovačkih plaža, a i zavidne muskulature koje će zasigurno oduševiti mnoge obožavateljice. Već pri samoj pojavi na sceni mnoge obožavateljice zasipale su ga brojnim porukama na Instagramu, a početkom ljeta objavio je zarazan plesni hit “Latina” koji će vas uvesti u prave čari ljetne zabave.

Alen Vlahović
Foto: Instagram / Alen Vlahović

Dašak španjolskog ritma i kadrovi naše obale u “Latini” maknuti će vas na tren iz tmurnih covid-vijesti i pozvati na pravi ljetni ples.

Komentari