“Novi Jelkovec je najbolji primjer nebrige i lošeg upravljanja”

Margareta Mađerić, kandidatkinja HDZ-a za gradonačelnicu Zagreba posjetila je Novi Jelkovec i predstavila svoj plan kako to naselje u Sesvetama dovršiti do kraja.

madjeric-jelkovec

“Naselje Novi Jelkovec je najbolji primjer nebrige i lošeg upravljanja gradonačelnika Bandića i SDP-a gradom Zagrebom. Znači, jedna dobra ideja dobrog naselja završila je loše prvenstveno zbog toga što srednja škola nije dovršena, isto kao i sportsko igralište, bazen i župna crkva. To su naši prioriteti”, rekla je Mađerić.

Za 640 neprodanih stanova u tom naselju, Mađerić upire prstom u Zagrebački holding, koji je još jednom prozvala zbog loše poslovne politike.

“Stanove koji su ostali neprodani ponudit ćemo mladim obiteljima s djecom, znanstvenim novacima, hrvatskim braniteljima i osobama s invaliditetom na korištenje po povoljnoj najamnini, a nakon 10 godina i mogućnost otkupa kako bismo naselili naselje i, između ostalog, dovršili ga do kraja”, kaže HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu.

Prazne gradske poslovne prostore u Novom Jelkovcu, ali i diljem grada, zagrebački HDZ planira ponuditi zagrebačkim obrtnicima po povoljnoj najamnini od jedne kune, sve u cilju podizanja obrtništva, koji je, kako kaže Mađerić, motor razvoja Grada Zagreba.