Novi fosili na Bundekfestu: Fantastičan koncert za sve generacije

Bogati glazbeni program Bundekfesta ove godine je ponudio iznimno šarolik program, među njima je i koncert u kojem je uživala publika svih generacija, od onih najmanjih pa sve do najstarijih – naravno riječ je o koncertu Novih fosila!

novi-fosili-630

Da je to zaista bila posebna večer uvjerila se i Sanja Doležal koja je rekla kako je velika čast pjevati u najljepšem gradu, ali i odgovornost. Koncertnu večer započeli su velikim hitom ‘Košulja plava’, nakon kojeg su uslijedili ‘Za dobra stara vremena’, ‘Najdraže moje’, ‘Milena’, ‘Bilo mi je prvi put’, ‘Sedam dugih godina’, ‘Nebeske kočije’, ‘E moj Saša’, ‘Dunjo mirisna’ i mnoge druge.

Jučerašnja večer u kojoj su svi uživali bila je puna emocija, puna tri sata Novi fosili pjevali su zajedno sa publikom, te još jednom su pokazali zašto njihovi hitovi i danas ‘žive’ među publikom i zašto su tako veliki trag ostavili kada je u pitanju domaća glazbena scena. Nekoliko tisuća ljudi koji su sinoćnju večer proveli na Bundekfestu prisjetili su se lijepih vremena i starih uspomena uz najveće hitove, kojima su Novi fosili osvajali cijelu regiju!

Fantastičan koncert fenomenalnih Novih fosila, odlična zabava i svirka od puna tri sata, te tisuće ruku u zraku, slika je sa Bundekfesta o kojoj će se još dugo pričati, a ovaj koncert itakako dugo pamtiti!

Prije samog izlaska Novih fosila na pozornicu publiku su zabavljali Tamburaški sastav Prijatelji, koji su prije samo nekoliko dana postali dio glazbene obitelji diskografske kuće Hit Records, te grupa Tempera, koja je publiku dodatno zagrijali u hladnoj večeri domaćim i stranim hitovima.

Jučerašnji dan na Bundekfestu posjetiteljima je ponudio puno toga zanimljivoga, od popodnevnog Antistres partyja uz BESPLATNE MASAŽE, karaoka i glazbu DJ Maria Kovača, do predstave za djecu GK Žar Ptica ‘Kraljevna na zrnu graška’, kostimiranih likova iz Zagrebačkog vremeplova i nezaobilaznog Licitarka, kao i kutka Zajednice tehničke kulture u kojem su oni najkreativniji pokazali što znaju.

Kulturno umjetnička društva Oporovec, Bukovec, Stenjevec i Hrvatski gajdaški orkestar nastupili su u sklopu Etno programa Bundekfesta.

Večeras nas očekuje jedan od najiščekavnijeg na Bundekfestu – koncert velike pjevačke zvijezde Nede Ukraden! Ne propustite uživo čuti ‘Viljamovku’, ‘Najbolji klub u gradu’, ‘Na pola puta’, ‘Dobro došli šampioni’ i mnoge druge hitove Nede Ukraden!

Ulaz na sve koncerte i popratna događanja na ovogodišnji Bundekfest je besplatan, sve to zahvaljujući gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je ove godine svojim sugrađanima odlučio pokloniti nešto posebno – Bundekfest u do sada neviđenom izdanju!

Foto: Hrvoje Banić