NOVI DETALJI ZLOČINA U SOPOTU: Ubijena je bila maloljetna, priveden 30-godišnjak, navodno njen stanodavac

Policija
Ilustracije | Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija danas je službeno potvrdila da je jučer u Sopotu pronađeno mrtvo tijelo maloljetne ženske osobe, a neslužbeno se doznaje da je priveden 30-godišnji muškarac.

RTL je objavio da je noćas je na razgovor u policiju priveden 30-godišnjak kojeg se povezuje sa slučajem.

Ispred njegova stana u kojem je, navodno, u posljednje vrijeme stanovala ubijena maloljetnica je policija. Čeka se ekipa centra Ivan Vučetić i početak očevida.

Taj stan je od mjesta gdje je nađeno tijelo udaljen 500 metara zračne linije.

Policija us vom priopćenju navodi: “Jučer, 15. veljače oko 7.20 sati u Novom Zagrebu u Zemljakovoj ulici, na ulazu u podrum zgrade pronađeno je mrtvo tijelo nepoznate ženske osobe. Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen. Utvrđen je identitet ženske osobe te je utvrđeno da se radi o maloljetnici.”

Beživotno tijelo zamotano pronađeno je na stepenicama u podrumskom prostoru zgrade. Mrtva maloljetnica ležala je s glavom prema dolje, a noge su joj virile prema gore.

Prema neslužbenim informacijama, na tijelu djevojke nije bilo otvorenih ozljeda. U naselju vlada nelagoda i strah.

“Zgrozim se od pomisli da ju je možda netko zadavio. Strah nas je sve. Povukli smo se u stanove i ne izlazimo. Inače je ovdje mnogo življe, pogotovo kada je sunčan dan”, izjavila je za Večernji list stanarka s prvog kata zgrade ispred koje je pronađeno tijelo.

Rekla je također da je policija je obilazila stanove ispitujući stanare jesu li vidjeli što sumnjivo, a policajci su se raspitivali i je li netko čuo da počinitelji vuku tepih ulicom.

Komentari