Novi album Lidije Bačić Lille od danas je u prodaji, jedna pjesma već ima 1,3 milijuna pregleda na YouTubeu

Foto: Press

Album “Flashback” (Fayo music / Menart) Lidije Bačić Lille inspiriran je zvukom 80-tih, naravno u novom, modernijem, aranžmanskom ruhu. Album je u prodaji od petka 22.travnja i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari te u svim boljim CD shopovima ili putem Menart webshopa.

“Nakon dvostrukog albuma Revolucija, Fayina ideja je bila da odmah radimo i novi tematski album Flashback, što mi se na početku nekako činilo prebrzo, no sada mi je drago. Na kraju i nije bilo baš toliko brzo, jer smo na albumu radili preko godinu dana. Dogodila se sinergija autora Faye, Siniše Reljića, pjesama i mene. Stvarno divan album, jednostavno se mora slušati u komadu jer su pjesme povezane i skupa stvaraju kompletni dojam tih 80 -tih u novom ruhu, što smo i željeli postići. Reakcija publike već na prve singlove je bila odlična. Na snimanju smo stvarno uživali. Polako, mjesecima smo radili tekstove, vokale, aranžmane, mikseve….i dobili ovaj album koji će u mom opusu uvijek imati posebno mjesto”, izjavila je Lille.

Na albumu se nalazi ukupno 8 pjesama od kojih su do sada već objavljene “Ponekad poludim”, “Zauvijek”, “Stop” ft. Žanamari i aktualni singl “To je to” koji, u samo tri tjedna od objave, broji preko 1,3 milijuna pregleda na YouTubeu.

“Rad na ovom albumu mi je bio ugodno putovanje kroz vrijeme. Stvarali smo pjesme po osjećaju i našem osobnom guštu, uživali u demo verzijama, snimanjima vokala, miksevima… Svaka pjesma mi je posebno draga. Lidijin glas je stvarno fascinantan u ovim melodijama i vjerujem da će publika, ne samo nalaziti svoje favorite u pjesmama, nego i slušati album kao jednu cjelinu koja je baš čisti Flashback u zlatno doba glazbe”, rekao je Fayo.

Popis pjesama:
1. Flashback ft. Ivana Banfić
2. Ako me ikad ostaviš
3. Ponekad poludim
4. To je to
5. Stop ft. Žanamari
6. Vatra ljubavi
7. Zauvijek
8. Ja u našu ljubav vjerujem

Poslušajte (i pogledajte!) singl “To je to” koji, u samo tri tjedna od objave, broji preko 1,3 milijuna pregleda na YouTubeu