Norijada kao nekada, nakon pune tri godine! Maturantima se na Bundeku pridružio gradonačelnik Tomašević

Foto: Zagreb.hr

Zagrebačka “Norijada”, kojom maturanti slave završetak srednjoškolskog obrazovanja, prema policijskim podacima prošla je s jednim uhićenjem i bez većih sigurnosnih incidenata, dok je Hitna pomoć do sada intervenirala 23 puta zbog alkoholizma i ozljeda.

Nakon pune tri godine što nije bila organizirana povorka napokon mogu proslaviti kraj srednje škole na stari način. Zaista su razigrani i počeli su se okupljati na Trgu oko 11 sati. Veselili su se, plesali i okupali u Manduševcu, a polijevaju se i vodom, jajima i brašnom. , objavio je HRT.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević se pridružio raspjevanim, rasplesanim i veselim maturantima okupljenima na Bundeku, gdje je Grad Zagreb organizirao bogat program za njihov dan – Dan zagrebačkih maturanata.

“Čeka vas, nadam se, dugo, toplo i nezaboravno ljeto prije zapošljavanja ili prije studija te vam u tome želim puno sreće. Na 20. proslavi Dana zagrebačkih maturanata 9000 maturanata slavi završetak srednjoškolskog obrazovanja”, rekao je gradonačelnik Tomašević te pozvao maturante da se zabave, u nadi da neće biti puno intervencija Hitne pomoći.