NOĆAS U KUSTOŠIJI: Pijani vozač autom se zabio u kamion Čistoće, radnik teško ozlijeđen

Foto: MUP

Noćas se u Zagrebu, u Ilici, na području Kustošije, osobni automobil zabio u kamion Čistoće, pri čemu je jedan radnik teško ozlijeđen.

“Danas, 10. veljače oko 1.25 sati, 47-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1.58 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom marke Opel zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se sjevernom kolničkom trakom Ilice u smjeru zapada”, objavila je PU zagrebačka.

Dolaskom do kućnog broja 334, nije prilagodio brzinu kretanja te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio teretnog vozila komunalnog poduzeća marke Iveco zagrebačkih registarskih oznaka kao i na 58-godišnjeg zaposlenika koji se nalazio na stražnjoj stepenici teretnog vozila kojim je upravljao 45-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće bio zaustavljen radi utovara otpada pri čemu su na vozilu bila uključeni pokazivači smjera i rotaciona svjetla.

U prometnoj nesreći 58-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u Kliničkoj bolnici sestre milosrdnice dok je 47-godišnjak lakše ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.