NESTALA PRIPADNICA HV-a: Pronašli su njen auto, stvari i dokumente, a njoj ni traga!

NESTALA PRIPADNICA HV-a: Pronašli su njen auto, stvar i dokumente, a njoj ni traga!
Foto: Nestali.hr

U tijeku je potraga za Jadrankom Skender, pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. u večernjim satima.

Na stranici Nestali.hr stoji da se s adrese boravišta udaljila osobnim automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka.

U opisu nestale osobe stoji da ima ravnu kestenjastu kosu, da je srednje tjelesne građe te da je u trenutku nestanka bila odjevena u:plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Njena kći Ines Skender objavila je na Facebooku link na informaciju o nestanku objavljenu na portalu Nestali.hr.

Uz link je napisala: “Molim vas dijelite sto vise možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga. Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svime što imate na raspolaganju u medijskom smislu.”

Zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Zagrebačke, u potragu za nestalom ženom uključili su se pripadnici Pukovnije vojne policije s dva tima Antiterorističke vojne policije, patrolom Vojne policije i pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćio je MORH.

MORH je objavio da je pronađen njen automobil, dokumenti i osobne stvari.

Svi koji imaju neke informacije o nestaloj Jadranki Skender mogu se javiti na e-mail [email protected]. Također, informacije se mogu dojaviti policijskoj postaji ili na telefon 192.