NEDJELJNI TUROPOLJSKI RUČAK: Prilika da kušate najbolja domaća jela i pića

turopoljski-rucak

Domaća turopoljska kuhinja, bogata gastronomska izložbu jela velikogoričkih ugostitelja, finija vina velikogoričkih podruma, natjecanje za najbolju turopoljsku kotlovinu, bogati kulturni program…

Sve nabojano je samo dio onog što vas očekuje u nedjelju, 16. listopada, na velikogoričkom Trgu kralja Tomislava, u sklopu tradicionalnog Nedjeljnog turpoljskog ručka.

Jer, u nedjelju će Trg kralja Tomislava postati velika blagavaonica na otvorenom.

Pripreme za ručak kreću već od ranih jutarnjih sati, a što su sve velikogorički i gostujući ugostitelji pripremili moći ćete u miru obići i razgledati od 11.30 do 12.30 sati kada slijedi svečano otvorenje.

Nakon pozdravnih riječi slijedi kušanje jela uz bogati kulturno-zabavni program i nastupe tamburaških sastava Harmonija i Barabe, a sve će voditi i budno pratiti Davor Dretar Drele i Vid Balog.

Nakon finog ručka slijedi i proglašenje pobjednika za najbolju turopoljsku kotlovinu koju će za vas pripremiti učenici Srednje strukovne škole za zanimanje kuhar i konobar uz tehničku podršku Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice.

Kuponi za konzumaciju prodavati će se na tri lokacije u drvenim kućicama, i to po cijeni od 20 kuna za hranu, 5 kuna za slastice i 10 kuna za vino!

Foto: Press/tzvg.hr

Komentari