Nedjelja je dan za besplatne tematske ture s Purgericom

Nedjelja je dan za besplatne tematske ture s Purgericom
Foto: Purgerica

I ova nedjelja je dan za besplatne tematske ture s Purgericom! Na rasporedu su dvije ture, jedna prijepodnevna, druga večernja.

“Ove nedjelje dozvolite da vas inspiriraju dvije dame, koje vas pozivaju u svoje besplatne tematske šetnje, jer, ne mogu nikako zamisliti da galantnim Maksimirom ili Gornjim gradom španciraju same. Jedna vas vodi pronaći Fulira, Haulika ili “Dedeka” usred prekrasnog zelenog luga, a druga je pak izgubila svog ljubljenog konjanika i romantičnog druga. “Na špancir u Maksimir” priča o neobičnim stranama najljepših lokacija u našem zelenom srcu grada, a “Grič priča ljubavnu priču” vodi vas u pronalazak jednog romantično-nevaljalog Siniše, kroz najljepše dijelove Gornjeg grada i njegove škandalozno-romantične strane. Kojeg Siniše? Uh, to je trik pitanje :)”, poručuje popularna Purgerica.

Evo kada su ture na rasporedu:

Tema 1: “Na špancir u Maksimir”
Vrijeme i mjesto sastanka: 11:00 sati, kod glavnog ulaza u Maksimir

Tema 2: “Grič priča ljubavnu priču”
Vrijeme i mjesto sastanka: 20:00 sati, kod ulaza u Tunel Grič, iz Mesničke ulice

Broj osoba na svakoj španciranciji je ograničen, pa su rezervacije obavezne – prijaviti se možete porukom ili pozivom na 0916363661, ili mailom na purgerica@yahoo.com – napišite Purgerici svoje cijenjeno ime i prezime, naziv ture na koju želite doći i koliko španciranata vodite sa sobom 🙂

Komentari