Nastavljen „bunt“ protiv ZET-a: građani ljuti na uvođenje ljetnog voznog reda

Od početka tjedna ZET funkcionira prema ljetnom voznom redu u tramvajskom i autobusnom prometu. To znači da neke linije  prometuju rijeđe, a neke su potpuno ukinute, poput tramvajskih linija 1 i 8.

tramvajzet

Nakon sve većeg bunta građana zbog cijena karata, načina naplate i kvalitete usluge, ni sada nije izostala reakcija. Tako je jedan od putnika svoju pritužbu uputio ZET-u, ali i medijima. Prenosimo je u cijelosti:

Želim vam zahvaliti što ste nam omogućili novi ljetni raspored vožnje.

Stvarno ste majmunska firma, čekam jutros šesticu dvadeset minuta, naravno kad je došla, bila je puna ko šipak, i onda ugodna vožnja do Trga, kao sardinice u ulju, i tako to traje već tri dana od kad je počeo novi raspored.

Plus svemu su još i temperature, tako da lijepo dođem na posao kao da sam trčao polumaraton. Ukinete linije 8 i 1, ostale linije prorijedite, vi mislite da su putnici koje svakodnevno prevozite stoka, i onda ste ljuti kad netko ne kupi kartu. Meni je žao što ja imam godišnju kartu jer je to novac bačen u vjetar, i tako više od pola puta odradim pješke.

Svakim danom ste sve bolji i bolji. Htio bi samo vidjeti koji je briljantan um donio takvu odluku.

P.S. Ovaj mail, ili možda još malo sočniji ide i svim najčitanijim portalima, a naravno staviti ću ga i na najveće društvene mreže. Možda će onda kad lavina krene, vaše glavonje skužiti da se racionalizacija ne radi na ovakav način

Pozdrav vama i vašim tetama s nemogućim frizurama,

Krešimir