Nakon četiri godine glazbenik Damir Kedžo predstavio novi hit – „Karta krive boje“

Nakon četiri godine stigao je novi singl popularnog pjevača Damira Kedže, pod imenom „Karta krive boje“, a koji je predstavljen u srijedu na Dnevniku.hr.

Kedzo

„Mislim da je dovoljno prošlo vremena od mog posljednjeg singla te da je pravi trenutak da ponovno nešto kvalitetno ponudim domaćoj publici. Posljednjih pet godina sam dosta radio na sebi, vokalnom usavršavanju, a i jednostavno sam čekao da sazrije trenutak i dogodi se pjesma koja će zadovoljavati sve moje kriterije“, rekao je glazbenik Kedžo.

Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak – Peggy, osoba koja u posljednje vrijeme bilježi nisku hitova među kojima se najviše istaknula njegova suradnja s Massimom.

„S Peggyjem sam prije pet godina radio na svom prvom studijskom albumu gdje je potpisao kompletno aranžmane i produkciju, a ovog puta sudjeluje i kao autor glazbe i teksta. Radi se o ljubavnoj baladi s naglašenom modernom i mogli bi reći ‘napucanom’ produkcijom, pjesmi u kojoj me autor vokalno nije štedio što mi je predstavljalo dodatni izazov. Nadam se da sam ispunio njegova očekivanja davši svoj maksimum budući smo na samoj skladbi s manjim prekidima radili puna dva mjeseca. Znam da krećem ponovno iznova i spreman sam na sve izazove koje ovaj posao može priuštiti mladom pjevaču. Pjevanje je jedino što radim u životu i koje me istovremeno čini kompletnom osobom“, istaknuo je Kedžo.

Fokus javnosti Damir je u proteklih godinu dana skrenuo na sebe maestralnim izvedbama obrada recentnih hit naslova koji se mogu poslušati na njegovom službenom Youtube channelu.

U međuvremenu je, osim pobjede na internacionalnom festivalu u Bjelorusiji, sudjelovao u popularnom domaćem spektaklu „Crna kuća – mjuzikl u boji“ , početkom rujna održao je svoj prvi veliki koncert pred prepunom Trsatskom gradinom u Rijeci, a prije tri tjedna se uspješno predstavio i splitskoj publici gdje je u sklopu 9. Runjićevih večeri izveo skladbe ‘Lučija’ i ‘Budi tu’.