NAJBOLJI JE ODMOR U LIJEPOJ NAŠOJ: Slavne osobe okupirale hrvatsku obalu!

NAJBOLJI JE ODMOR U LIJEPOJ NAŠOJ: Slavne osobe okupirale hrvatsku obalu!
Foto: Instagram / @demimoore

Piše: Jurica Ilić

Svake ljetne sezone na hrvatskoj se obali pojavi mnoštvo poznatih i slavnih osoba, od onih iz svijeta filma do velikana sporta…

Tako primjerice bogata nasljednica Tamara Ecclestone (37) već tradicionalno s obitelji dolazi na odmor u Hrvatsku pa ništa drugačije nije bilo ni ove godine.

Vrijedni i uporni fotografi uhvatili su je isprva sa suprugom Jay Rutlandom i malom kćerkicom Serenom kod Zatona u okolici Dubrovnika. Obitelj je uživala u morskim radostima na raskošnoj jahti koja je plijenila pažnju mnogih. No, nekoliko dana kasnije, fotografi su ponovno fotkali Tamaru koja je s djecom i suprugom prošetala Trogirom.

Tamara Ecclestone se odmorom u Hrvatskoj pohvalila i na svom Instagramu na kojemu je podijelila obiteljske fotografije s broda.

“Predivna Hrvatska, tako sam sretna što sam se vratila. Zadnji put kad sam bila ovdje Serena je još bila u mom trbuhu”, napisala je uz fotku.

U Hrvatskoj je nedavno boravio i Tamarin otac Bernie Ecclestone, koji je s 46 godina mlađom suprugom posjetio Dubrovnik i Trogir. Podsjetimo, Tamara je prošle godine u rujnu rodila djevojčicu u bolnici u Švicarskoj i to potpuno u tajnosti.

Nitko nije znao niti da je trudna, a kamoli da je na svijet donijela još jednu djevojčicu. Sad je došla jahtom koju navodno plaća vise od milijun kuna tjedno…

No ako je Tamara po majci Hrvatica, pa joj je Hrvatska u krvi to se ne bi moglo reći za megapopularnog filmskog Indiana Jonesa koje utjelovljuje obožavani glumac Harrison Ford.

On je sa svojom mladom i iznimno lijepom suprugom i Calistom Flockhart, došao u Dubrovnik, na odmor, ali i na oporavak, nakon ozljede ramena na snimanju novog filma.

Viđeni su i na dubrovačkim zidinama, na idiličnom starom brodu, gdje se Harrison čak primio i kormila… Sve su to gušti koje čak ni filmski Indiana Jones ne može doživjeti nigdje osim za boravka na hrvatskoj obali… Tu je na odmoru i slavni bubnjar legendarne grupe Queen, Roger Taylor.

Od slavnih sportaša svakako valja istaknuti velikog Michaela Jordana, viđenog u Šibeniku, Skradinu i Splitu, a na Cresu jse odmarao jedan od najboljih tenisača svih vremena Roger Federer, a našu obalu su izabrali i bivša tenisačica Maria Šarapova, ali i udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa Bryant. To su samo neki od slavnih koji su ovog ljeta guštali u morskim ljepotama Lijepe Naše.

Milijarderi, rock zvijezde, glumci, manekenke i sportaši, svi su odabrali upravo Hrvatsku.

Posebno je zanimljivo kako je i superpopularna glumica Demi Moore stigla na ljetovanje u Hrvatsku – a da to nitko nije znao, ali se sama odala predivnom selfie fotografijom zalaska sunca iza Dubrovnika koju je objavila na društvenoj mreži…

Kao rasna glumica, zbilja zna odabrati kadar. ‘Nedjeljni selfie’, stoji u opisu fotografije Demi Moore na kojoj zadovoljno pozira na terasi s pogledom na more, a mnogi su na njoj prepoznali da se radi o našoj obali.

Mnogi su pitali je li u Italiji, a jedan komentar je jasno ustvrdio: ‘Ne, definitivno je u Hrvatskoj, malo izvan Dubrovnika.’ Glumica i bivša supruga Brucea Willisa odsjela je u vili Agave koja se nalazi pored hotela Excelsior u kojoj su ranije odsjeli Harrison Ford i Calista Flockhart.

I naš proslavljeni glumac Goran Višnjić, bio je na odmoru s obitelji u Hrvatskoj i sve je to još manji dio slavnih imena, koja ovog ljeta zbilja uživaju u čarima Lijepe naše Hrvatske…