Na Velesajmu otvoren “Beauty, Hair & Health EXPO 2020”

Na Velesajmu otvoren "Beauty, Hair & Health EXPO 2020"
Foto: Zagreb.hr

Gradonačelnik Milan Bandić danas je na Zagrebačkom velesajmu otvorio sajam “Beauty, Hair & Health EXPO 2020”.

Ovogodišnji sajam poseban je po tome što se prvi put u Hrvatskoj održava hibridni model sajmovanja, što znači da se tematski sadržaji povezuju kroz izložbenu i online priču o ljepoti i zdravlju.

Tako je moguće preko online platforme (uz prethodno kupljenu kotizaciju) prisustvovati edukativnim predavanjima koje će održati čak 34 vrhunska stručnjaka.

Oni će tijekom 15 sati programa, kroz 10 predavanja i 6 panela, pružiti dodatnu edukaciju gledateljima iz različitih područja: motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta.

Izložbeni dio sajmova u paviljonima sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju Covid-19, a posebnosti ovogodišnjeg sajma su Profokusov “Bootcamp”, tradicionalno make up natjecanje za sve učenike srednjih škola i make up početnike, zatim prezentacija različitih masažnih tehnika, edukacije u nail dizajnu, maloprodaja beauty asortimana kao i “look&learn” seminar poznatog kolorista Senada Nunića.