Na spektakl “Crna kuća” u petak dolaze gosti iz čak 31 zemlje

CRNA-KUCA1

U petak 15. studenog od 19.30 sati u Kino dvoranu Studentskog centra zavirit će gledatelji iz čak 31 zemlje svijeta. Od Japanaca i Kineza do Rusa i Amerikanaca pa čak i Kenijaca, više od 300 sudionika Inove 2013., jedne od najvećih svjetskih manifestacija koje okupljaju najvrsnije inovatore na svijetu, a koja se održava u Zagrebu, doći će u goste najurnebesnijem i najoriginalnijem domaćem spektaklu Crna kuća – mjuzikl u boji.

Inače,  mjuzikl koji bez dlake na jeziku uvijek donosi nova iznenađenja rasprodan je do posljednjeg mjesta, ovoga puta u rekordnom roku! Svi oni koji ovaj put nisu uspjeli ugrabiti svoje karte za paljenje vještica, neponovljivi ples franjevaca i nepodopštine zloglasnog biskupa Hudija imaju jedinstvenu priliku uživati u obilasku grada i to stopama Crne kuće. Iduća kazališna izvedba najgledanijeg mjuzikla u gradu na rasporedu je u petak 06. prosinca 2013. Ulaznice za predstavu 06. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn putem servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni Kina Studentskog centra.

Sve informacije vezane uz Crnu Kuću, obilazak grada stopama Crne kuće i popuste na cijenu ulaznica mogu se pronaći na www.crnakuca.com.