Na današnji dan prije 20 godina Bandić je postao gradonačelnik! Evo što je danas poručio Zagrepčanima

Foto: Zagreb.hr

Na današnji dan prije točno 20 godina Milan Bandić postao je gradonačelnik Zagreba. Izabran je kao kandidat SDP-a, iz kojega je 2009.-e izišao, a danas je koalicijski partner HDZ-a.

Prilikom jutrošnjeg obilaska pametnog zelenog otoka za odvojeno prikupljanje otpada, rekao je na što je ponosan, a što mu je žao što nije ostvario u svom dosadašnjem mandatu, javlja HRT.

Rad 16 sati dnevno, 365 dana – tako je Milan Bandić odgovorio na pitanje što je po njegovom mišljenju najviše obilježilo tih 20 godina na čelu Zagreba.

“Motiv danas je kao i 1. lipnja 2000. Da bi to mogli demonstrirati, morate imati dvije stvari, željeznu volju i dijamantnu disciplinu. To je prvo, a drugo slušati građane, poslušati građane i pobijediti sebe”, rekao je Bandić.

“Za ovo što sam napravio trebala bi mi jedna emisije od 18 sati, pa ću to preskočiti, to znaju Zagrepčani”, rekao je te odao:

“A najžalosnije, ono što nisam, je Imunološki zavod, 60 niskopodnih tramvaja, tramvajska veza Zračna luka Franjo Tuđman – Kvaternikov trg, projekt Grad na Savi i dječja bolnica.”

Na pitanje očekuje li još jedan mandat, odgovara kako će o tome odlučiti sugrađani.

Komentari