MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Policija traži ovog muškarca zbog “opasne radnje” na Glavnom kolodvoru

MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Policija traži ovog muškarca zbog "opasne radnje" na Glavnom kolodvoru
Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka je policija uputila je još jedan poziv građanima da pomognu u identifikaciji osobe koja se dovodi u vezu s počinjeni kaznenim djelom.

U Zagrebu, 12. kolovoza 2019. godine oko 15.40 sati, na Glavnom željezničkom kolodvoru, Trg kralja Tomislava, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo “dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom” na štetu poduzeća iz Zagreba, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Na fotografiji je muškarac kojeg policija traži, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac tada bio obučen u crnu majicu kratkih rukava, hlače tamno plave boje, bijele tenisice te je na leđima nosio crni ruksak.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, policija ih poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti i anonimno.