Most slobode se zatvara za sav promet, preko njega će moći samo pješaci i biciklisti!

Do kad će zagrebački mostovi čekati obnovu?
Foto: ZG express

Most slobode će, od petka 08. srpnja u 20:00 sati do ponedjeljka 11. srpnja u 04:00 sata, biti zatvoren za sav promet kako bi se kvalitetno mogli izvesti radovi betoniranja i varenja prijelaznih naprava na mjestu prekida, što zbog vibracija nije moguće izvoditi pod prometnim opterećenjem.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova:

• Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Avenija M. Držića – Most mladosti – Avenija Dubrovnik – Avenija V. Holjevca i obratno

• Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Savska cesta – Jadranski most – Avenija Dubrovnik – Avenija V. Holjevca i obratno

Prilikom radova bit će omogućeno kretanje pješaka i biciklista na istočnoj strani mosta, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

U priopćenju koje je medijima dostavljeno iz Ureda gradonačelnika upozorava se na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje.

Također se napominjem kako će tijekom izvođenja radova na Mostu slobode, koji su predviđeni do 31. kolovoza, biti dodatnih zatvaranja Mosta za sav promet, a o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.