MLADIĆU (19) POLICIJA PRETRESLA STAN: Našli marihuanu, kokain, pištolj, streljivo, novac…

MLADIĆU (19) POLICIJA PRETRESLA STAN: Našli marihuanu, kokain, pištolj, streljivo, novac...
Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija privela je 19-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je preprodavao drogu, prilikom pretresa stana policajci pronašli marihuanu, kokain pištolj i streljivo.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane i kokaina radi daljnje preprodaje. Sumnja se da je drogu skrivao u stanu na području Susedgrada, u kojem neprijavljeno boravi, a u kojem je pripremao drogu za daljnju prodaju na ilegalnom tržištu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Temeljem naloga suda obavljena je pretraga stana te je pronađeno ukupno 877 grama marihuane pakirane u tri prozirne plastične vrećice, 10,7 grama kokaina pakirane u tri plastične vrećice, 12.400 kuna za koje se sumnja da je pribavljeno kupoprodajom droge te je pronađen i jedan pištolj marke Stalker s pripadajućim spremnikom sa streljivom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.

Komentari