Mia Dimšić u subotu na otvorenoj pozornici Lisinskog!

Foto: Press

Hvaljena osječka kantautorica koja je svojim pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top-lista i naslovnice brojnih časopisa nastupit će u subotu, 5. lipnja, na otvorenoj pozornici Lisinskog!

Mia, čiji su se godišnji koncerti u Lisinskom počeli pretvarati u željno iščekivanu tradiciju, ovaj put nastupit će pokraj Lisinskog i svojoj vjernoj publici uživo predstaviti pjesme s posljednjeg studijskog albuma “Sretan put”.

Ujedno će promovirati i svoju prvu knjigu “Cesta do sna”, koja je svojevrsni hommage svim ljudima koji su u nju vjerovali.

Za njezine se nastupe uvijek traži ulaznica više, a nakon njih redovito se stvaraju dugi redovi za fotografiranje s Mijom.

Baš kao i njezini obožavatelji, i Mia s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert. “Mislim da ne moram govoriti koliko bend i ja jedva čekamo! Prošle godine smo preskočili ovu malu tradiciju, ali nadam se da više nećemo morati!“, napisala je na svojem Facebook profilu, a potom je uputila i video-pozivnicu za koncert: https://www.youtube.com/watch?v=2_ppKez7ysM

Ovaj se koncert održava na otvorenom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a nošenje maski nije obvezatno.

Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 100 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.