MARIJA BORIĆ RODILA DJEČAKA: Evo kako je doživjela zadnje tjedne trudnoće u sveopćem kaosu

MARIJA BORIĆ RODILA DJEČAKA: Evo kako je doživjela zadnje tjedne trudnoće u sveopćem kaosu
Foto: Instagram

Poslavljena hrvatska glumica Marija Borić Jerneić rodila je prvo dijete. Sin je na svijet stigao 25. ožujka u 14:04 u zagrebačkom rodilištu Sveti Duh.

Sretna majka za Gloria.hr otkrila je svoje dojmove, ne skrivajući sreću zbog prinove: “Rodila sam zdravog i predivnog dječaka, ime ćemo mu dati suprug i ja kada nakon nas troje budemo zajedno.”

Emocije su je preplavile tijekom poroda, djelomično i zbog toga što njezin suprug Branimir Jerneić nije mogao biti uz nju tijekom rođenja djeteta. Nažalost, zbog epidemije koronavirusa promijenjene su prakse u rodilištima.

“Veselili smo se tome da ćemo taj trenutak rođenja djeteta provesti zajedno, no situacija je takva da to nije bilo moguće. Teško mi je palo kada sam saznala tu informaciju, no beskrajno sam zahvalna doktorici Edini Berberović i cijelom timu iz rodilišta što su mi porod našeg sina učinili blagoslovom”, dodala je proslavljena glumica.

U kaotičnoj atmosferi nakon potres u Zagrebu i epidemije koronavirusom, nije lako održavati posljednje dane trudnoće i znati da se bliži trenutak poroda.

“O tome bih vam mogla napisati knjigu… O zadnjim tjednima trudnoće u sveopćem kaosu, načinu na koji se zadržava mir i fokus na jedan o najvažnijih trenutaka u životu… Ali, o tom potom, sad sam sretna i mirna, upoznajem sina i učim kako je to biti mama”, otkrila je Borić Jerneić.