DUET KOJI MORATE POSLUŠATI: “Luda đelozija” spojila Davora Radolfija i Zoricu Kondžu [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Nakon uspješnog dueta sa Sašom Antićem, Davor Radolfi okrenuo se pripremama za novi album koji najavljuje prekrasnim duetom sa sjajnom Zoricom Kondžom “Luda đelozija”.

Radi se o pjesmi Joška Banova (glazba i aranžman) i Tea Brajčića (tekst) koju su napisali za Zoricu Kondžu. Ova dva sjajna glazbenika snage su udružili na opatijskoj ljetnoj pozornici na koncertu Adriatica Latina povodom 30 godina samostalne karijere Radolfija. Pjesma “Luda đelozija” ujedno će biti i jedina live pjesma na novom albumu koji izlazi početkom lipnja.

Davor Radolfi & Ritmo Loco ft. Zorica Kondža – LUDA ĐELOZIJA

Album je nazvan “Novi čovjek sam sutra”, po još jednom duetu koju je snimio s kćerkom Leom, pjevačicom grupe Judette. Pjesma je nastala prije pandemije, a svoj konačan oblik dobila je baš za vrijeme lockdown-a. Iako preferiraju različite glazbene žanrove, na ovoj pjesmi zajedno su radili što je pjesmi dalo još jednu dimenziju, onu intimniju i emocionalniju.

Davor Radolfi jedan je od najvećih promotora latino-pop glazbe na ovim prostorima, a uz sva glazbena ostvarenja, njegova osobnost i glazbeni duh odavno su osvojili mnogobrojnu publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana u kakvom domaća publika može uživati samo u njegovim pjesmama.

Od svoje rane mladosti pokazivao je velik interes za glazbu. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo Loco, kojem se u potpunosti posvećuje. Osoba koja je među prvima prepoznala potencijale glazbenog rada Davora Radolfija i benda Ritmo Loco bio je veliki skladatelj Nikica Kalogjera nakon čega je uslijedilo objavljivanje prvog Radolfijevog CD-a “Najljepše pjesme Latinske Amerike”. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.