LIJEP PRIMJER: Zagrebačka tvrtka nudi besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji su u samoizolaciji

LIJEP PRIMJER: Zagrebačka tvrtka nudi besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji su u samoizolaciji
Foto: Facebook / Irundo

Zagrebačka tvrtka Irundo koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima, zbog prirode posla moraju biti u samoizolaciji.

Obavijest o tome podijelili su na svojoj Facebook stranici. U njoj stoji:

“U našim najtežim trenucima (ne) poslovanja kada su svi naši apartmani prazni, došli smo na ideju da potpunu poslovnu neaktivnost iskoristiti da budemo humanitarno aktivni. Stoga smo odlučili svim zdravstvenim djelatnicima, a ovisno o mogućnostima i našim kapacitetima, ponuditi smještaj za vrijeme njihove samoizolacije.

Želimo aktivno sudjelovati u borbi protiv pandemije te pomoći zdravstvenim djelatnicima da se lakše nose s ovom iznimno zahtjevnom situacijom kako bi zaštitili svoje obitelji od daljnjeg prijenosa virusa.

Najvažniji, a pritom najugroženiji su doktori i svi ostali zdravstveni djelatnici koji prema propisanim mjerama sigurnosti moraju svakih dva tjedna biti u samoizolaciji. Ovo je naš mali doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo, a ovakva teška vremena dodatno nas obvezuju na solidarno i društveno odgovorno ponašanje.

Našim primjerom želimo potaknuti i sve ostale koji su u mogućnosti ponuditi prazne stanove ili apartmane za samoizolaciju i omogućiti da se što veći broj stanova osigura zdravstvenim djelatnicima.

Irundo uz punu podršku vlasnika stanova, koje inače iznajmljujemo kao apartmane za turiste, omogućava zdravstvenim djelatnicima da svoje obvezno vrijeme samoizolacije provedu u Irundo apartmanima u kojima će imati puni komfor kako bi im vrijeme u samoizolaciji što lakše i brže prošlo. U mogućnosti smo ustupiti apartmane u Zagrebu.

Irundo želi svim zdravstvenim djelatnicima dati punu podršku, stoga pozivamo sve zdravstvene djelatnike iz Zagreba da nam se jave na dole navedene kontakte.”

Komentari