Lewis Hamilton, trostruki prvak Formule 1, zvijezda Epsonove reklamne kampanje

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, trostruki prvak Formule 1, zvijezda je novog spektakularnog filma snimljenog u suradnji s Epsonom. Film pod naslovom “Lewis Gets Inked“ naglašava prednosti pisača Ink Tank System i dostupan je na Epsonovom kanalu YouTube te na mrežnom odredištu tvrtke.

Ovaj zabavan film, nabijen akcijom i glamurom, snimljen je u sjedištu ekipe Mercedes AMG Petronas. Lewis u usporenoj snimci klizi kroz papirnatu oluju da bi ga na kraju doslovno potopili tintom raznih boja.

Živopisan video materijal pripremljen je u suradnji s s ekipom Mercedes AMG Petronas povodom lansiranja Epsonovih pisača Ink Tank System te naglašava prednosti revolucionarnog sustava punjivih spremnika za tintu i velike količine tinte koja se isporučuje u originalnom pakiranju s novim pisačima. Prednosti sustava Ink Tank System – ispis velikih količina materijala bez potrebe za klasičnim tintnim patronama – ovdje postaju očite zahvaljujući zabavnom i šaljivom scenariju. Film je dio strategije kreiranja sadržaja u različitim kanalima koja se sastoji od glavnog filma te materijala snimljenog “iza scene”.

Epson je službeni partner ekipe Mercedes AMG Petronas te nudi stručnu suradnju u područjima inkjet ispisa, skenera, 3LCD projektora i nosive tehnologije, što uključuje i pametne naočale.

Kampanja “Lewis Gets Inked“ donosi veliku novost u suradnji dvaju tržnih marki koju je do sada obilježavala ozbiljna nota neumornog traganja za inovacijom, globalnim liderstvom i stvaranjem visoko kvalitetnih proizvoda. Epsonovo korištenje inovativne tehnologije podudara se sa svime što vodeća ekipa svjetskog prvenstva FIA Formula One™ nastoji postići na sportskom planu.

Lewis Hamilton komentirao je suradnju: “Tijekom sezone sudjelujem u vrlo zanimljivim projektima s partnerima naše ekipe i mogu reći da je ovaj projekt svakako jedan od neobičnijih!

Snimanje za Epsonov Ink Tank System bilo je vrlo zabavno. Uvijek volim raditi nešto drugačije i tako izići iz svakodnevnih tokova. To što su na mene bacili 400 litara tinte bilo je nezaboravno iskustvo i mislim da smo postigli vrlo cool rezultat“. (M.Petković)

Foto: Press