Lana Gržetić tvrdi: Nisam rekla da sam Pepeljuga, bila sam kraljica!

Direkcija izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta na čelu s direktoricom Majom Kuljiš i aktualna missica Lana Gržetić složno su demantirale postojanje nesuglasica o kojima su pisali mediji ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji.

Lana-Grzetic-630-2

“S novinarkom sam razgovarala o svemu, opušteno i razdragano, sretna što svoja iskustva s izbora mogu podijeliti s osobom koja živi na Baliju i koja tako dobro pozna taj rajski otok, a ona je s vremena na vrijeme nešto zapisivala na komadić papira. Pričala sam joj o divnim djevojkama kojima sam okužena, sjajnoj organizaciji izbora, znamenitostima otoka koje sam imala priliku vidjeti i o ekskluzivnim resortima u kojim sam boravila. Bila sam šokirana kada sam pričitala članak jer priča ispričana u njemu nema mnogo veze s mojom, a tekst nikada nismo dobili na autorizaciju ni ja ni Direkcija. Sve je nekako bilo izokrenuto i zvučalo je sasvim drukčije od onoga što sam ja izgovorila. Uostalom, javnost je mogla pročitati intervjue koje sam dala tijekom boravka na Baliju i vidjeti da to nije moj način komunikacije! Nikada nebih sebe nazvala Pepeljugom – pa ja se osjećam kao prava princeza od prvog trenutka kada sam postala Miss Hrvatske!”, stav je lijepe riječanke Lane Gržetić, kako ga u svom priopćenju prenosi Direkcija izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

“Žao nam je što smo medijsku pozornost privukli na ovakav način, a ne onako kako to doista zaslužujemo svi mi zajedno – Lana, njena obitelj, sponzori i cijelokupan tim Direkcije. Naime, svi smo uložili mnogo truda i svi smo dali sve od sebe da ovaj izbor bude koju stepenicu iznad u odnosu na predhodne pa smo očekivali da će nas mediji podržati na tom putu. Kako bilo, ova epizoda nije ni na kakav način narušila naše odnose, a Lana je divna, talentirana i plemenita djevojka i pred nama je mnogo projekata koje ćemo zajedno odraditi i u kojima će se pokazati zašto upravo ona nosi tutulu najljepše. No, za Direkciju je najvažnije to da nam ova pomalo neugodna medijska prašina nije zamaglila poglede i da jasno vidimo kako je naša vizija blistavog, glamuroznog ali i drušveno korisnog izbora Miss Hrvatske ostvariva“, riječi su Maje Kuljiš.

Lana Gržetić se vratila svojim školskim obavezama i s veseljem nadoknađuje propušteno. Osim toga, uskoro je očekuju i brojni angažmani na revijama i promotivnim snimanjima, a za pitanja novinara stoji na raspolaganju.

Lana osobito voli prićati o svom neponovljivom iskustvu boravka na Baliju i kaže: “Moj boravak na Baliju pamtit ću cijeli život! Upoznala sam toliko divnih ljudi, prekrasnih, susretljivih, toliko dragih djevojaka iz cijelog svijeta, različitih kultura i svjetonazora, toliko angažiranog osoblja da je to nemoguće nabrojati ili opisati, ali jedno je sigurno – svi smo bili kao jedan i imali pred sobom jedan cilj, a to je ostvariti neponovljiv spektakl, zbližiti se, pomagati jedni drugima u svemu, a pomoć je uvijek i potrebna i poželjna. Nije to bila samo smotra ljepote, veći i smotra prijateljstva, humanosti, veselja – druženje za mene do tada neviđeno i nedoživljeno.”