KUTIJA ŠIBICA ulazi u završnu fazu, na Štefanje se igraju utakmice četvrtfinala

Kutija šibica

Tijekom vikenda iza nas odigrane su posljednje utakmice osmine finala MNT Kutija šibica 2019. powered by Coca-Cola tijekom kojih se odlučivalo o 16 najboljih momčadi što će nastupiti u “dvojci” Doma sportova na Štefanje.

U glavnom dijelu turnira na Štefanje ćemo tako gledati momčad Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi, inače osvajače Kutije 2016. godine protiv ekipe Restoran Dioniz CBA1, te izvrsnu momčad CB Doberman koja se susreće s ekipom Oštrek gradnja i Hudek trgotrans.

Iznimno atraktivan susret bi trebao biti onaj između Svadbenog salona Bagušić & Goodlife Fitness protiv momčadi Cvjetno poliklinika Milojević. Prvu ekipu predvodi Igor Musa i sastavljena je od igrača velikog i malog nogometa iz Dalmacije i Hercegovine dok za Cvjetno poliklinika Milojević igraju iskusni malonogometaši poput Jakova Grcića i Vedrana Matoševića.

Grcić je 2008. bio najbolji igrač turnira a Matošević 2016. dok je ekipa 2017. osvojila seniorski turnir. Drugi atraktivan susret u seniorskom dijelu je onaj između odlične ekipe Biberon Maraska, koja je između ostalih na putu do Štefanja izbacila i prošlogodišnje osvajače turnira Quattro Leones, i jednako dobre ekipe Tupek Auto.

Kod veterana nastupe na Štefanje su izborili KMN Meteorplast Ljutomer koji se nakon pobjede protiv Staarog Vucibaluna susreću s ekipom Podstrane koja je pak izbacila Zloću i prijatelje dok je drugi veteranski par Sava Sport Kick it like Niki i Senjak Hoteli predvođeni Jerkom Lekom.

Senjak Hoteli su do četvrtfinala došli pobjedom nad jako dobrom momčadi Promotionplay Mandis u kojoj su, između ostalih, igrali Hrvoje Štrok i Vedran Ješe.

U ženskom dijelu turnira svoj su nastup prve osigurale djevojke iz MNK Cjetno Poliklinika Milojević koje su pobijedile ŽNK Dinamo Zagreb s 4:2 a u četvrtfinalu ih očekuju djevojke iz Stomatološkog centra Flegar.

Drugi četvrtfinalni par kod žena čine prošlogodišnje osvajačice turnira djevojke iz ekipe MC Plus Sveta Nedjelja i ekipa Konoba Tomić Brač –Beach Bar Cool Split kojoj je ovo premijerni nastup na turniru. Obje ekipe su se u četvrtfinale plasirale pobjedama 11:0 tako da gledatelje očekuje iznimno zanimljiv susret ženskih ekipa.

Inače, ekipu iz Dalmacije vode prijatelji Jerko Ćesić Ljudina i Jakša Michieli Tomić a sastavljena je redom od nogometnih reprezentativki Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Paket ulaznica za završnicu turnira vrijedi za 26., 27. i 28.12., a moguće ga je kupiti do 12:00 sati 26.12.2019. godine po cijeni od 50 kuna.

Bogati popratni sadržaj

Pored sjajnih utakmica koje očekuje sve posjetitelje malonogometnog spektakla na Štefanje organizator je osigurao i niz nagradnih igara u dogovoru sa svojim partnerima i sponzorima pa će posjetitelji, između ostalog, moći osvojiti automobil tvrtke Las minute rent a car na tjedan dana korištenja, tvrtka Fox in a box osigurala je svim kupicima ulaznica ponuditi dodatnih 100 kuna popusta na svoje programe.
Biti će tu i plesnih točaka a uređen je i Dječji kutak za najmlađe posjetitelje.

Raspored Štefanje:

14:30 MC PLUS SVETA NEDELJA — KONOBA TOMIĆ BRAČ-BEACH BAR COOL SPLIT, žene
15:20 MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ — STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR, žene
16:10 PODSTRANA — KMN METEORPLAST, veterani
17:00 SAVA SPORT KICK IT LIKE NIKI – SENJAK HOTELI, veterani
18:00 CB DOBERMANN — OŠTREK GRADNJA I HUDEK TRGOTRANS, seniori
19:00 SVADBENI SALON BAGUŠIĆ & GOODLIFE FITNESS — CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ, seniori
20:00 RESTORAN DIONIZ – CBA1 — PIZZERIA STARI ZAGREB-BORONGAJ LUGOVI, seniori
21:00 BIBERON MARASKA – TUPEK AUTO, seniori

Komentari