KUTIJA ŠIBICA stigla do samog kraja, sutra na rasporedu veliko finale

KUTIJA ŠIBICA stigla do samog kraja, sutra na rasporedu veliko finale

Najveći malonogometni turnir regije ulazi u samu završnicu a nakon četvrtfinala na Štefanje u već tradicionalno prepunoj maloj dvorani Doma sportova poznate su momčadi koje su se plasirale u polufinale dok ćemo sutra saznati nove pobjednike 48. izdanja MNT Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola.

Veliko četvrtfinale je donijelo i nekoliko iznenađenja pa su tako na sedmerce ispali branitelji seniorskog naslova MNK Cvjetno Poliklinika Milojević od kojih je spretnija bila momčad Quattro Leones koja je imala sjajnu podršku publike u dvorani. Dalje u polufinale seniorskog dijela turnira su se plasirale i momčadi CB Doberman, Big Bang i Dribling, a jedna od tih momčadi moći će se pohvaliti titulom pobjednika kultne Kutije šibica.

U veteranskom dijelu već prije su ispali prošlogodišnji osvajači Matan Nekretnine Senjak a nakon četvrtfinalnih okršaja u borbu za naslov ići će bolje momčadi iz polufinalnih utakmica između PromotionPlaya i Gladnih očiju te riječkog Ridenta i AK Sigeta.

Ženski turnir u u četvrtak nudi okršaj ekipa Graničar1 i Apexa koje igraju za treće mjesto dok je u petak na rasporedu finale koje je u repriza prošlogodišnjeg finala. Naime, igraju ga osvajačice Kutije šibica 2017. SC Flegar Splat, predvođene Tihanom Nemčić koja im se priključila nakon završetka polusezone na Sardiniji, i djevojke iz ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura Dental.

Utakmice se igraju u Domu sportova uz izravan televizijski prijenos polufinalnih seniorskih te finalnih seniorskih i veteranskih utakmica na HRT 2. Pobjednicima su osigurane i bogate nagrade pa će tako osvajačima seniorskog dijela pripasti novčana nagrada u iznosu od 60 000 kuna plus 31 500 kuna u uslugama ustanove Upravljanje sportskim objektima te će na dvomjesečno korištenje dobiti sponzorski automobil BMW X1.

Najbolja veteranska ekipa dobit će novčani iznos od 20 000 kuna i, 19 500 kuna u uslugama Ustanove.

Fond ženskog turnira je na prijedlog gradonačelnika Milana Bandića prošle godine udvostručen pa će pobjednicama pripasti iznos od 12,500 kuna te 10 650 kuna u uslugama Ustanove.

Ulaznice za polufinale i finale mogu se kupiti po cijeni od 10 kn i vrijede samo za jedan dan. Djeca do treće godine starosti ne plaćaju ulaznice. Ulaznice za Kutiju šibica se mogu kupiti na blagajni Doma sportova.