KUTIJA ŠIBICA: Nakon sjajnih utakmica na Štefanje, poznati su polufinalisti!

Kutija šibica

Već tradicionalno štefanjsko izdanje Kutija šibica očekivano je ponudilo tvrde i zanimljive utakmice u prepunoj dvojci Doma sportova a momčadi koje su se pokazale najspretnijima i koje ćemo gledati u polufinalnoj večeri glavnog dijela turnira su CB Dobermann, Cvjetno Poliklinika Milojević, Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi i Biberon Maraska.

Već sam pogled na imena momčadi koje su prošle dalje svjedoči da gledatelje očekuje posebno uzbudljiva polufinalna večer budući da je redom riječ o prijašnjim osvajačima turnira. Tako je CB Doberman osvojio Kutiju 2015., Pizzeria Stari Zagreb Borngaj Lugovi 2016., Cvjetno poliklinika Milojević 2017. godine, a jedina momčad iz polufinala koja je zasada bez naslova su Biberon / Tupek.

U veteranskom dijelu turnira KMN Meteroplast Ljutomer je bio bolji od Podstrane dok su Senjak Hoteli slavili 2:0 protiv ekipe Sava Sport Kick it like Niki pa ćemo u petak gledati okršaj veterana za treće mjesto u kojemu se susreću Podstarana i Sava Sport Kick it like Niki dok će se u subotnjem finalu susresti dvije sjajne momčadi Senjak Hoteli i KMN Meteorplast Ljutomer.

Ženski dio turnira obilježila je pobjeda ekipe Konoba Tomić Brač-Beach Bar Cool Split koja je izbacila prošlogodišnje osvajačice turnira MC Plus Sveta Nedjelja te poraz MNK Poliklinike Milojević u susretu s djevojkama iz Stomatološkog centra Flegar.

Tako će gledatelji u petak moći gledati utakmicu žena za treće mjesto u kojoj se susreću djevojke iz MNK Poliklinike Milojević i MC Plus Sveta Nedjelja dok je finalna večer rezervirana za susret ekipa Konoba Tomić Brač Beach Bar Cool Split, sastavljene od reprezentativki Hrvatske i BiH, te Stomatološkog centra Flegar.

Ulaznice za polufinalni dan moguće je kupiti po cijeni od 10 kuna na blagajni od 12:00 sati te putem web shopa na web adresi https://kutija-sibica.hr/ulaznice/.

Komentari