KUMICE U AKCIJI: Zagrebački sirek uoči blagdana daruje socijalno ugrožene obitelji

ZG sirek
Foto: Press

Kumice okupljene u udrugu malih sirara zagrebačke županije “Zg sirek” udružile su snage kako bi socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Zagreba barem malo pomogle u ovo blagdansko vrijeme i svojim poklon paketima uljepšale njihov blagdanski stol.

Za one kojima blagdani prolaze u znatno skromnijem duhu od blagdana većine nas, pripremile su deset poklon paketa u kojima se nalaze zagrebački friški kravlji sir Zg sirek, ali i vrhnje, jogurti i drugi proizvodi koje kumice okupljene u ovu udrugu proizvode na svojim imanjima i u svojim mini siranama.

Članstvo u udruzi “Zg Sirek“ garantira vrhunsku kvalitetu i ispravnost njihovih proizvoda koji su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima, a koji će se naći na velikom broju blagdanskih stolova i ove godine.

Stoga udruge poziva sve one koji poznaju nekoga kome je pomoć potrebna, ili same socijalno ugrožene obitelji, da se jave u inbox na službenoj facebook stranici udruge Zagrebački sirek (https://www.facebook.com/zgsirek) kako bi izabrali one kojima je pomoć najpotrebnija i do Božića im dostavili poklon pakete.

Komentari