Kreće online prodaja karata za Skijalište Sljeme!

Kreće online prodaja karata za Skijalište Sljeme!

Od srijede 10. veljače kreće online prodaja karata za Skijalište Sljeme, a karte će biti moguće kupiti na web stranici https://sljeme.axess.shop.

Zbog važećih epidemioloških mjera u prodaju se puštaju samo dnevne karte i to 1000 karata u dnevnom te 600 karata u noćnom terminu kojeg, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, do daljnjeg neće biti.

Nakon preuzimanja “bona“ karte se mogu podignuti na blagajnama skijališta Sljeme, a nakon preuzimanja karte, sve buduće transakcije se mogu raditi direktno na webu te ne treba više ići na blagajne.

Karte se mogu kupiti za bilo koji datum, ali samo u trajanju za taj određeni datum. Višednevne karte nisu izlistane na webu. Ako netko želi višednevne karte, ili sezonske, može ih kupiti na blagajni.

I nakon uvođenja online prodaje, karate će se i dalje moći kupiti na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade te novoj blagajni koja će biti postavljena na vrhu pored nove gornje stanice gondole.

Kao što je već napomenuto noćnog skijanja do daljnjeg nema a Crveni spust je zbog natjecanja zatvoren 11. veljače (četvrtak) od 7:00 do 13:00 sati te 12. veljače (petak) od 7:00 do 13:00 sati.

Ostale staze rade normalno za građanstvo od 9:00 do 16:00 sati.

Cijene dnevnih karata subotom i nedjeljom su 50 kuna za djecu do 15 godina, 70 kuna za seniore iznad 65 godina te 100 kuna za odrasle. Radnim danom karta za djecu košta 40 kuna, za seniore 50 kuna te 70 kuna za odrasle.

Cijene za noćno skijanje koje se odvija utorkom i četvrtkom od 19:00 do 22:00 sati su 70 kuna za odrasle, 40 kuna za djecu i 50 kuna za seniore, a od ove sezone čip kartica u iznosu od 30 kuna se kupuje i ostaje u trajnom vlasništvu korisnika.

Sa Skijališta podsjećaju korisnike da su obavezni pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera.