Kreće nova sezona hit serije “Kumovi”, gledatelje očekuju novi zapleti, intrigantne priče i zavrzlame

Foto: Nova TV

Hit serija ‘Kumovi’, koja već dvije godine drži tron najgledanije domaće dramske serije u Hrvatskoj, uskoro stiže na Novu TV s novom, uzbudljivom sezonom.

Serija je zaslužila svoj poseban status unutar televizijske produkcije, zahvaljujući ne samo izvanrednoj radnji, već i besprijekornoj produkciji te izvanrednoj glumačkoj postavi koju čine Milan Štrljić, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Marina Redžepović, Olga Pakalović, Vladimir Tintor, Radoslava Mrkšić, Ratko Glavina, Uršula Najev, Momčilo Otašević, Jagoda Kumrić, Nika Barišić, Mirna Mihelčić, Lovre Kondža, Konstantin Haag, Petra Kraljev, Mijo Kevo, Domagoj Ivanković, Lara Obad, a serija obiluje i brojnim epizodnim ulogama.

Svojim prepoznatljivim, živopisnim likovima koji su se usidrili u srcima mnogih gledatelja, serija majstorski prikazuje ljudske emocije i kompleksne međuljudske odnose.

Likovi su višedimenzionalni, sa svojim unutarnjim strahovima, ambicijama i unakrsnim sukobima, koji potiču duboko suosjećanje gledatelja prema njihovim sudbinama, a kroz izvanredno smišljen humor i precizno postavljene duhovite trenutke, pruža se dodatna dimenzija dinamike narativa.

Na taj način, gledateljima se ne samo omogućuje da se emocionalno povezuju s likovima, već im se također pruža prilika da se iskreno nasmiju tijekom svake epizode.

“Raditi na seriji ‘Kumovi’ jedno je stvarno nevjerojatno iskustvo i zaista sam ponosna što sam dio ovog projekta. Vidjeti kako publika s toliko strasti i pažnje prati svaku epizodu uistinu je je inspirirajuće. Njihova podrška nam daje dodatnu motivaciju da nastavimo donositi najbolje što možemo. Nova sezona dolazi s obiljem uzbuđenja i novih preokreta, i jedva čekam da gledatelji dožive sve što smo stvarali. Hvala svima koji nas prate i podržavaju!”, otkrila je glumica Marina Redžepović, koja u seriji utjelovljuje Stipanovu (Milan Štrljić) kćer Šimu, a koja baš i nije u najboljim odnosima s braćom Vinkom (Vedran Mlikota) i Aljošom (Vladimir Tintor).

Hoće li u novim nastavcima uspjeti izgladiti odnos te postati složna obitelj, posebice što je u posljednjoj epizodi prošle sezone Šima porodila Matiju (Mirna Mihelčić) u rodnoj Stipanovoj kući te tako postala junakinja priče – ostaje nam za vidjeti.

S novom sezonom, gledatelje očekuju novi zapleti, intrigantne priče i zavrzlame, kao i urnebesne situacije u kojima će se naći omiljeni junaci Zaglava. Rođenjem prve praunučice Cvite Macani i Akrapi nakratko su ostavili iza sebe svoje nesuglasice, no idiličan odnos neće dugo trajati, jer nove urnebesne spletke u kojima će se naći, bez sumnje zabavit će gledatelje. Uspješnost prethodnih sezona jasno ukazuje na to da nova sezona serije ‘Kumovi’ garantira nastavak visoke kvalitete. Nastavlja graditi svoju već etabliranu reputaciju kao vodeća dramska serija u Hrvatskoj pružajući gledateljima nezaboravne trenutke koji će ih zasigurno osvojiti.