KRALJEVI DOBROG PROVODA: Vatrogasci pripremaju urnebesni maskenbal u Metropolis klubu

KRALJEVI DOBROG PROVODA: Vatrogasci pripremaju urnebesni maskenbal u Metropolis klubu
Foto: Press

Pripremite se za vatrogasni urnebes pod maskama!! Najluđi maskenbal na ovim prostorima predvodit će najzabavniji band koji se ni ne mora maskirati. Perike su spremili, kante za bubanj i ostale instrumente, sjajne kostimiće, a i odličan repertoar koji će vas baciti u trans.

Apsolutni kraljevi dobrog provoda, band iz naroda kako sami sebe nazivaju pripremaju ovoga puta pravi spektakl i to pod maskama. Kako i običan koncert pretvore u nezaboravan tulum, ne sumnjamo da će i ovaj “vatrogasni bal” pod maskama biti zabava o kojoj će se pričati generacijama.

KRALJEVI DOBROG PROVODA: Vatrogasci pripremaju urnebesni maskenbal u Metropolis klubu
Foto: Press

Najveseliji band na ovim prostorima koji tako zdušno zna pretvoriti sve hitove u pravu zezanciju po prvi puta u srcu Zagreba napraviti će “Vatrogasni maskenbal”! Naravno za takvu svečanu i otkačenu prigodu savjetuje se svim posjetiteljima da budu što kreativniji sa kostimima i pridruže se u plesu sa vatrogasnim zvijezdama,

Sa zabavnom tradicijom još od daleke 1991 godine band čija je glavna misija oduševiti svoju publiku sa dobrom zezancijom uletili su na top liste sa urnebesnim obradama tadašnjih hitova, a i sa nekim vlastitim zabavnim uratkom. Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka, ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Mnogi poznati pjevači bili su zamotani u “vatrogasno” ruho!

Obrađivali su Thompsona, Severinu, Gibonnija, neki su se ljutili a neki su čak pristajali biti u spotovima. I tako su njihovi hitovi ušli u legendu, a kako je publici zafrkancija više i nego dobro sjela, Vatrogasci su postali pravi hit i posebna live atrakcija!!

Veterani u svijetu zabave sa stažom od preko 25 godina i dan danas naprave pravi lom na svojim live nastupima, a upravo takvu zabavu napravili su na zadnjem nastupu u Metropolis clubu.

Plesalo se i pjevalo s podignutim ručicama, ostavljalo grla na bezvremenskim hitovima, a kao pravi vođe ludog provoda Vatrogasci su doveli atmosferu do usijanja. Bilo je tu poklonika svih generacija, a ovoga puta na publici je red da se što luđe maskira i pridruži ovom vatrogasnom spektaklu.