Konstituirano gradsko vijeće Vrbovca

vrbovec-gradsko-vijeceU petak, 14. lipnja 2013. održana je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca. Za predsjednika vijeća izabran je mr. Josip Jambrač (HNS), a za potpredsjednika Damir Fašaić (HDZ). Drugi potpredsjednik bit će izabran na sljedećoj sjednici.

Izabrani su i predsjednici odbora. Na čelu odbora za Izbor i imenovanje bit će Dijana Gaščić, Odborom za statut, poslovnik i opće akte te Odborom za dodjelu nagrada i priznanja predsjedat će Josip Jambrač dok će na čelu Odbora za financije biti Damir Fašaić.

Članovi gradskog vijeća su Damir Fašaić, Mijo Mijatović, Dijana Gaščić, Štefica Fintić, Slavko Povrlišek, Marina Sesvečanec iz Hrvatske demokratske zajednice; Josip Jambrač, Tomislav Mladen, Ivica Strnščak iz Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata; Dejan Jaić, Marcela Ledinski i Zlatko Herček iz Hrvatske seljačke stranke; Tihomir Antolković, Denis Kralj i Mirela Posarić iz Socijaldemokratske partije Hrvatske; Jadranko Mijalić iz Hrvatske socijalno–liberalne stranke te Stjepan Tvorić, nezavisni vijećnik. (Vrbovec.hr)