Kombi s migrantima bježao policiji ulicama Zagreba, zaustavila ga policijska blokada u Kustošijanskoj

Ilustracija | Foto: PU karlovačka

Prava filmska potjera događala se noćas u Zagrebu, a rezultirala je sudarom na Kustošijanskoj ulici u Zagrebu blizu križanja s Ilicom gdje je jedan kombi završio na nogostupu.

Kombi je naletio na policijski automobil noćas oko 2.30 sati, a neslužbeno se doznaje da se radilo se o potjeri za vozačem koji je prevozio migrante, objavio je Večernji list.

Jutarnji list piše da su Krijumčari su vozili brzo kršeći prometne propise te ignorirajući policijske svjetlosne i zvučne signale pritom ne mareći za sigurnost osoba koje su prevozili pa je došlo do prometnih nesreća u kojima su neke osobe, među kojima ima i djece, ozlijeđene.

I dok se za jednim vozačem nakon sudara koji se dogodio kasno sinoć tragalo, drugog je bjegunca u kombiju zaustavila je policijska barikada u Kustošijanskoj.

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio više od 30 migranata, a među njima i desetak djece . Po nekim dijelovima vozio je u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil. Navodno je probijena i rampa na Lučkom, piše Danas.hr.