KLIZALIŠTE ŠALATA: U nedjelju 28. izdanje Dječjeg maskenbala na ledu

Dječji maskenbal na ledu
Foto: Press

Tradicionalni i iznimno popularni Dječji maskenbal na ledu održat će se i ove godine na klizalištu SRC Šalata, u nedjelju 11. veljače, u svom 28. izdanju te će tako svim stanovnicima metropole pružiti priliku da uživaju u karnevalskom šarenilu.

Program je zamišljen kao zajedničko klizanje roditelja i djece pod maskama uz predstavljanje i izbor najboljih maski a odvijat će se u terminu klizanja za građanstvo od 10:30 do 12:00 sati.

Proteklih godina Maskenbal na ledu bio je izuzetno dobro posjećen a i ove godine se očekuje nekoliko stotina maskiranih mališana pa stoga ne propustite dašak karnevalske atmosfere u srcu Zagreba.

Ako je suditi po dosadašnjim izdanjima posjetitelje očekuju doista originalne maske jer su prethodnih godina nagrade osvajale maske junaka filmskog i literarnog serijala Gospodar prstenova te mega popularnih Ratova zvijezda, na ledu je bilo i članova obitelji Adams a nije nedostajalo niti maski iz poznatih bajki poput Crvenkapice, Lovca, Vuka i Bakice.

Program vode i najavljuju DJ-i zvucima karnevalskih pjesama a sudionike očekuju bogate nagrade koje će biti dodjeljene najboljim maskama te besplatne krafne kao neizostavni dio svakog maskenbala.

Maskiranim klizačima na ledu će se pridružiti i brojne maskote naših sponzora dok će pored glavnih nagrada koje uključuju ulaznice na objekte i programe pod ravnanjem ustanove Upravljanje sportskim objektima biti dodijeljene i utješne sponzorske nagrade.

Cijena ulaznice je 15 kn a još toliko treba odvojiti za najam klizaljki ukoliko klizači nemaju vlastite.