Kantautorica Elma ima novi singl, ugodnu i nježnu pjesmu napisala je za vrijeme pandemije

Foto: Croatia Records

Novom pjesmom “Tu sam” kantautorica Elma Burnić najavila je novi studijski album. Ovu ugodnu i nježnu pjesmu napisala je još za vrijeme pandemije.

Za inspiraciju ključan je bio još jedan podatak!

“Tijekom studija psihoterapije, doznala sam podatak da su, u današnjem razvijenom zapadnom svijetu, preko 50% kućanstava – samci. Čovjek se zapita u kakvom se to smjeru razvija svijet? No, istovremeno sam se pitala, što je to što svakom čovjeku treba? Treba li nam toplina, zagrljaj, ljubav? Treba li nam da se osjećamo sigurno i da pripadamo, da smo povezani? Kao odgovor na ta pitanja, došla mi je pjesma ‘Tu sam’ kojom želim svim ljudima poslati zagrljaj i poruku da zapravo nikada nismo sami”, objasnila je Elma.

S nekoliko prethodnih singlova “Ovo nije sve”, “Svjetluca mirno more”, “Leptirić”, “Poklone u boji grlim”, Elma je izgradila svoj prepoznatljiv put u solo karijeri.

Pjevačica koju često uspoređuju s Jadrankom Stojaković publika često može čuti i u sastavu Filmusicorkestar koji je velik broj svojih poklonika stekao i izvedbama velikih filmskih pjesama.