Kako se Severina našla na popisu onih kojima država isplaćuje pomoć zbog korone?

Severina
Foto: Instagram

Na popisu onih koji su zatražili i dobili dobiti pomoć od države za isplatu minimalne plaće našlo se i ime popularne pjevačice Severine Severine Kojić!

Informaciju o tome objavio je Večernji list koji piše da je, s obzirom na pad prihoda, pjevačica zadovoljila uvjete za državnu potporu.

Severini je zatražila i dobila minimalac, a nakon što je vijest dospjela u medije preko svog PR managera oglasila se i pjevačica.

“Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki ‘Dobrodošao u klub’, čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost”, izjavio je Severinin glasnogovornik Davor Grgin.