Joško Klisović izabran za predsjednika Gradske skupštine: “Izuzetno sam motiviran i odlučan”

Joško Klisović izabran za predsjednika Gradske skupštine: "Izuzetno sam motiviran i odlučan"
Foto: Gradska skupština

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana je konstituirajuća sjednica Gradske skupštine Grada Zagreba. S 43 glasa za i tri protiv, za predsjednika Gradske skupštine izabran je Joško Klisović (SDP).

Za potpredsjednike Gradske skupštine izabrano je dvoje zastupnika iz reda vladajuće većine, Ivana Kekin i Teodor Celakoski, te dva zastupnika iz redova oporbe, Mislav Herman i Igor Peternel.

“Vjerujem da ću u svom radu imati podršku, skupštinu ću voditi uz puno poštivanje političkih različitosti i mišljenja. Svi mi igramo u istom timu da bismo za građane došli do rezultata kojeg priželjkujemo a to je bolji život”, rekao je nakon izbora Klisović, prenosi HRT.

“Izuzetno sam motiviran i odlučan donositi odluke koje su nužne za napredak grada. Uvjeren sam da moju predanosat dijeli i većina gradskih zastupnika i zastupnica, rekao je između ostalog.jerujem da ću u svom radu imati podršku, skupštinu ću voditi uz puno poštivanje političkih različitosti i mišljenja. Svi mi igramo u istom timu da bismo za građane došli do rezultata kojeg priželjkujemo a to je bolji život”, kazao je Klisović.

“Svi mi gradski zastupnici igramo u istom timu, timu Gradske skupštine jer su nas odabrali građani našeg grada kako bismo za njih ostvarili rezultat koji priželjkuju, a to je bolji život. Stoga je naš posao donositi odluke i voditi politike kojima ćemo unaprijediti svakodnevni život naših sugrađana kojima ćemo pokazati da nam je javni interes ispred privatnog”, naglasio je Klisović.