Josipa Lisac snimila spot za pjesmu “Moja magija”, promocija krajem travnja

josipa-lisac

Proteklog vikenda u velikom studiju Alfa filma u Adamovcu pjevačka diva Josipa Lisac snimila je spot za novi singl “Moja magija”. Autorski je potpisuju Josipini dugogodišnji suradnici Alka Vuica kao autorica teksta i Jani Hace, basist najpoznatije slovenske grupe Siddharta, kao autor glazbe.

“Ova je pjesma drugačija od pjesme ‘Tu’ kojom sam najavila rad na novom studijskom albumu, ali sam je jednako prepoznala kao svoju. Rekla bih da se ona našla na mom putu, a prekrasan tekst i glazba su ono što me privuklo k njoj”, rekla je Josipa.

Redatelj spota je Ljubo Zdjelarević koji s Josipom prvi put surađuje, objavio je Croatia Records na svojim web stranicama.

“Osim stalnih suradnika, poput moje Mile Višnjić koja se brine za lude kreacije na mojoj glavi i frizuri, tu su i ljudi s kojima prvi put surađujem, Etna Maar koja je dizajnirala ovu sjajnu, čudesnu haljinu i mladi redatelj Ljubo Zdjelarević koji će magiju prenijeti slikom. Ljubav je magična i nadam se da ćemo svi zajedno dočarati magiju ove pjesme”, dodala je Josipa.

Pjesma i spot “Moja magija” bit će predstavljeni krajem travnja.

Foto: crorec.hr