JOŠ JEDNA MEDALJA ZA HRVATSKU: Rea Hraski osvojila drugu broncu na Zimskim olimpijskim igrama gluhih

JOŠ JEDNA MEDALJA ZA HRVATSKU: Rea Hraski osvojila drugu broncu na Zimskim olimpijskim igrama gluhih
Foto: HSSG

Nakon osvojene medalje u spustu, Rea Hraski je osvojila još jednu broncu na Zimskim olimpijskim igrama gluhih, ovoga puta u disciplini Super G.

Zlatnu medalju osvojila je se Ruskinja Elena Yakovishina, dok je srebro pripalo Terezi Kmochovai iz Češke.

“Presretna sam! Čim smo se danas digli na start znala sam da ću uspjeti u mojoj najdražoj disciplini. Staza je izgledala fantastično, čak je i Natko rekao da bi se najradije skinuo u kombinezon i sam vozio. Odradili smo odličan ogled staze i sve precizno dogovorili, a nakon starta sam jednostavno hvatala brzinu iz zavoja u zavoj i taj sam dobar osjećaj nosila sa sobom do cilja. Ogromno hvala svima koji su uz mene cijelo vrijeme”, rekla je Rea Hraski.

Rea je jučer nastupila u kombinacija, međutim nije završila utrku. Sada ima jedan dan odmora, a nakon toga je čekaju 17. prosinca veleslalom i 18. prosinca slalom.

“Sretni smo zbog još jedne medalje. Rea je danas odlično vozila, bila je stvarno motivirana i puna energije. Uspjela je odvoziti odličnu vožnju nakon jučerašnjeg peha u kombinaciji gdje je izletila par vrata prije cilja. Jako sam sretan zbog toga, idemo dalje punom snagom jer nas čekaju još veleslalom i slalom.” – rekao je Natko Zrnčić Dim.

Komentari