Jezivo dobar Harry Potter Halloween party ove godine u još strašnijem izdanju!

Harry Potter Halloween party
Harry Potter Halloween party | Foto: Press

Poprilična gužva vladala je prošle godine u Metropolis klubu zadnjeg dana listopada. Razlog tome bio je izrazito dobro posjećen Harry Potter Halloween party koji je okupio do tada neviđene maske i stvorio pravu horor modnu reviju kostima.

Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci zaplesali su u posebno uređenom Metropolis klubu: svjetleće bundeve smiješile su se iz svakog kutka, lebdeće svijeće obasjale su plesni podij, a šišmiši, pauci, bube i metle krasile su naše jezive odaje.

Harry Potter Halloween party
Harry Potter Halloween party | Foto: Press

Čarobne napitke posluživali su „strašni“ konobari koji su za tu prigodu bili zamaskirani u zombije. Plesnjak je započeo uz svima poznate hitove i nastavio se do ranojutarnjih sati, a dobru glazbu su povremeno prekidale dodjele nagrada za najbolje kostime te izvlačenje tombole.

Zaključak je bio jednoglasan: svi koji su posjetili prošlogodišnji Harry Potter Halloween party ludo su se zabavili i na barem jednu noć ispunili Metropolis klub čistom magijom.

Jednako tako i ove godine Ministarstvo magije poziva čarobnjake i vještice, te sve one koji se tako osjećaju na treći po redu Harry Potter Halloween party u Metropolis klubu, 31.10.2019 s početkom u 21:00 sati.

Harry Potter Halloween party
Harry Potter Halloween party | Foto: Press

U klubu će vas, kao i inače, dočekati magičan ambijent, te najtrashpop plesnjak u gradu na kojem ćete saznati posjedujete li Nevilleove plesne pokrete ili pak dijelite Ronovu malodušnost prema plesu.

Za najplesniju atmosferu pobrinut će se oni-čije-ime-se-ne-smije-spomenuti te stoga, Merlinove mu brade, hitro na svoje metle i uletite s nama u ludu noć punu dobre zabave.

Na party su također pozvani dementori, pauci, vukodlaci pa čak i smrtonoše, te vam savjetujemo da se prikladno zamaskirate i pripremite čarobne štapiće jer će najbolje maske osvojiti vrijedne nagrade.

Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost sudjelovanja u tomboli prepunoj fantastičnih nagrada, ukoliko se odvažite ubaciti svoje ime u plameni pehar.