Jedinstven doživljaj u Lisinskom: “Najljepša filmska glazba – Made in Italy”

U dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu priprema se jedinstven glazbeni događaj – koncerta “Najljepša filmska glazba – Made in Italy” koji donosi čak 18 nezaboravnih soundtrackova najvećih filmskih klasika!

2_ITALIA_plakat

Glazbenici Simfonijskog orkestra HRT-a i maestro Michelangelo Galeati uvelike se pripremaju za izvedbe poznatih filmskih hitova, a Zrinka Cvitešić u stankama snimanja nove TV serije Capital za BBC uvježbava ulogu za nastup u Zagrebu.

Zrinkini osobni glazbeni favoriti su, kako sama kaže, Ennio Morricone i Nino Rota – a upravo ćemo u njihovoj glazbi, uz još mnoge druge, uživati 2. lipnja.

“S njihovom sam glazbom započinjala i završavala brojne svoje filmske dane… A čuti tu glazbu uživo, u izvođenju sjajnih glazbenika Simfonijskog orkestra HRT-a, bit će za sve nas jedinstven doživljaj”, poručuje iz Londona naša sjajna glumica i poziva sve da joj se pridruže u ovoj jedinstvenoj večeri za sve glazbene i filmske sladokusce.

I doista, večer u kojoj ćemo čuti čak 18 filmskih soundtrackova kultnih, Oscarima ovjenčanih filmova – od Il postino, Amarcord, Dobar, loš, zao i Za šaku dinamita, do Bilo jednom u Americi, Mirisa žene i La vita è bella… – po svemu je jedinstveni koncertni događaj koji ne smijete propustiti!

I zato požurite po svoje ulaznice na blagajnu Lisinski ili ulaznice.hr i doživite nezaboravne melodije vaših omiljenih filmskih klasika u raskošnome zvuku velikoga simfonijskog orkestra.