Jedan mrtav, drugog odvezla hitna! Otkrivaju se detalji jučerašnjeg tragičnog sukoba u Kozari putevima

Policija
Ilustracija | Foto: ZG express

Zagrebačka policija istražuje tragični sukob koji se jučer oko 16 sati dogodio kod kioska u ulicu Kanalski put, u naselju Kozari putevi.

“Prema dosad prikupljenim informacijama, nakon sukoba, 76-godišnjak je preminuo, dok je 52-godišnjak kolima hitne pomoći je prevezen u KBC Sestre milosrdnice, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Tijelo preminulog muškarca je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Jutarnji list doznaje da je sve je krenulo od jednog sladoleda koji je 15-godišnji unuk preminulog Avdije O. otišao kupiti na kiosk u kojem je radio 51-godišnji djelatnik Hans H..

Navodno je između između njih dvojice došlo do sukoba pa je maloljetnik otrčao kući da bi se nedugo potom uzrujani umirovljenik Avdija O. ukazao pred kioskom s kolcem kojim je udario prodavača Hansa po ruci.

Pale su teške riječi nakon kojih je Avdija počeo bježati prema van, ali nije daleko stigao jer se u jednom trenutku, kako doznaje Jutarnji list, popiknuo te udario tjemenom o beton i ostao na mjestu mrtav.