“Izgubili smo jednog velikana. Otišao je velik i dobar čovjek. Bio ljudina, pravi prijatelj…”

Foto: Hrvatski rukometni savez

“Vijest da nas je napustio sportski i rukometni velikan Zlatko Saračević duboko nas je potresla. Zlatna ljevica, po mnogima jedna od najboljih svih vremena, ostavila je neizbrisiv trag i kao igrač i kao trener u hrvatskom rukometu. Isto tako, Zlatko Saračević osvojio nas je svojom dobrotom, silnom energijom i ljubavi koju je iskazivao za svoju obitelj i rukomet”, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Hrvatski rukometni savez i Rukometni klub Podravka Vegeta, otvorit će stoga Knjige žalosti za sve one koji žele posljednji put podijeliti svoje iskrene i drage misli o rukometnoj legendi.

U Knjigu žalosti Hrvatskog rukometnog saveza moći ćete se upisati tijekom sutrašnjeg dana, 23. veljače 2021., od 10:00 do 14:00 sati, u prostorijama HRS-a, Metalčeva 5 / 3. kat, Zagreb.

Knjiga žalosti Rukometnog kluba Podravka Vegeta otvorena je danas, 22. veljače, od 16:00 do 19:00 sati i sutra, 23. veljače od 10:00 do 16:00 sati u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović.

“Nažalost, jučer navečer nas je potresla vijest iz Koprivnice da je naš Sarač odradio posljednje minute na rukometnom terenu. Izgubili smo jednog velikana. Otišao je jedan velik i dobar čovjek. Sarač je uvijek bio vrhunski sportaš, bio je ljudina, bio je pravi prijatelj, bio je odličan čovjek i to je najveći gubitak. U ime Hrvatskog rukometnog saveza i u svoje osobno ime, obitelji Saračević izražavam iskrenu sućut“, rekao je Tomislav Grahovac, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza.

Iz Hrvatskog rukometnog saveza na sve one koji će se doći upisati u Knjige žalosti apeliraju da se pridržavaju svih važećih epidemioloških mjera, uz obvezantno nošenje maski i držanje razmaka.

O detaljima posljednjeg ispraćaja Zlatka Saračevića, obavijestit ćemo vas naknadno, poručuju iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Komentari