Iron Maiden 31. srpnja u Areni Zagreb

Nakon 2012. godine i vrlo uspješnog ljeta, Iron Maiden nastavljaju dalje svojim uzbudljivim putem, a na tom putu će 31. srpnja stići i do Zagreba te nastupiti u Areni.

iron-maiden

Prošle godine su u Sjevernoj Americi započeli novu, najopsežniju turneju u zadnje vrijeme Maiden England World Tour. Ova obećavajuća turneja je novo veliko poglavlje u povijesti Iron Maidena. Sadržajno, produkcijski i izborom pjesama ova turneja pomno prati turneju Seventh Son Of A Seventh Son iz 1988. godine.

Bend ne pokazuje znakove usporavanja niti gubitka strasti koja ih već tri desetljeća stavlja na pobjednički tron metal glazbe.

Bruce Dickinson opisujući turneju Maiden Englend je rekao: “Uzbuđeni smo što ćemo opet nastupati u Hrvatskoj, u sklopu Maiden England turneje Zahvaljujući modernoj tehnologiji uspjeli smo nadograditi i poboljšati originalnu produkciju iz 1988.godine za turneju Maiden England. Uz novu produkciju dolazi i novi lightshow, stage set kao i Eddijeve različite inkarnacije, puno pirotehnike i još mnogo toga s čime ćemo oduševiti fanove!” (I.Z.)