Ikea povlači proizvod opasan po život! Ako ste ga kupili, dobit ćete povrat novca, čak i bez računa!

Ikea povlači proizvod opasan po život
Foto: Ikea

Ikea poziva sve kupce koji su kupili dječji podbradnik Matvrå, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, da ga prestanu koristiti i da se obrate tvrtki Ikea radi zamjene ili nadoknade.

“Sigurnost proizvoda Ikea shvaća vrlo ozbiljno. Svi su naši proizvodi ispitani i u skladu su s važećim normama i zakonskim zahtjevima. Usprkos tome, dobili smo izvješća da gumb na dječjem podbradniku Matvrå može otpasti pa postoji opasnost da dovede do gušenja”, stoji u priopćenju koje je objavila Ikea.

Ikea poziva sve kupce da vrate proizvod radi punog povrata novca ili zamjene sličnim proizvodom. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

“Uvidjeli smo da postoji rizik da gumb popusti ako dijete povuče podbradnik”, kaže Emelie Knoester, menadžerica u ikea of Sweden, i nastavlja: “Sigurnost kupaca glavni je prioritet tvrtke IKEA, zbog čega smo se odlučili povući dječji podbradnik Matvrå plavi/ crveni, pakovanje od 2 komada, kao mjeru predostrožnosti. Istoimeni podbradnici Matvrå s uzorkom voća/povrća, zelene/žute boje, sigurni su za upotrebu jer su izrađeni od drugačijeg materijala i drugačijeg su dizajna.”

Dječji podbradnik Matvrå moguće je zamijeniti u bilo kojoj robnoj kući Ikea za zamjenski proizvod ili ga vratiti u zamjenu za puni plaćeni iznos.

Komentari